Edge servere

Arrow ECS - din Lenovo ThinkSystem server partner

Ønsker du IT-infrastruktur, du kan stole på? Så vælg Lenovo. For ottende år i træk opnåede Lenovo ThinkSystem-servere den højeste pålidelighed og oppetid blandt alle Intel x86-baserede platforme i ITICs 2021 Global Server Hardware Server OS Reliability Survey.

Alt tekst

Edge servere

Edge servere kalder vi de servere, som er designet med sikkerhed, robusthed i forhold til kulde, varme og vibrationer, og ikke bare er rackservere til 19” racks eller almindelige tower servere. F.eks kan serverne sættes op de mest vanskelige steder med wireless LAN, G4/5 mm i stedet for kablet netværk, hvis ikke det er muligt på lokationen.

Typisk bruges Thinkedge SE350 de steder, som ikke har en form for almindelig rack mulighed, hvor SE450 bruges i 19” racks, men er unik pga tilslutningsmuligederne, robustheden og at den er under 40 cm dyb!

Du har her mulighed for at få en ÆGTE server, som er kendetegnet ved at skulle kunne køre 24/7 uden nedbrud og er testet med server operativ system software, men som nu kan placeres på tidligere helt utænkelige steder. Lenovos edgeservere kan endda køre avancerede AI opgaver.

Systemerne overvåges ligesom resten af serverlinjen med Lenovos fremragende og prisvindende xClarity overvågning og administrationssoftware. Det hjælper med overblik, en nem firmware opdatering og letter den generelle administration. Dette er rigtig smart, da edge serverne ofte sidder på lokationer, hvor det er svært normalt at komme til udstyret.

Vi hos Arrow er eksperter i at rådgive om hvilken server, som passer til hvilket behov og ikke mindst når optimal performance og hensyn til maximal udnyttelse af licenser til bedste pris. Vi har naturligvis stor erfaring med samling og opsætning af serverne. Er der specielle installationskrav til sted, sikkerhed m.m., så spørg os - vi finder det rette til opgaven.

Bemærk også at du har mulighed for, når du køber igennem en aut. Lenovo forhandler og Arrow ECS som distributør, at tilvælge CO2-kompensation. Du får simpelthen bevis (certifikat) på at din server eller servere er CO2-kompenseret. Dette er blevet meget relevant med de nye afgifter, som kommer.

Herunder er listet Lenovos edge-serverlinje med link til tekniske specifikationer i pdf-format.

ThinkEdge SE350 – med plads til 1 intel D-21XX CPU, 256GB RAM, Wireless LAN, 1/10 GB mm, 2xPSU, 1x GPU, op til 8x NVMe diske.

ThinkEdge SE450 – med plads til 1x intelXeon sp3 CPU, 1TB RAM, mulighed for wireless LAN, 4x PCIe og 1x PCIe OCP, 2xPSU, 2x 2,5” diske eller 4x 7mm op til 4x GPU!