ThinkSystem Storage DE-familien

Alt tekst

Lenovo ThinkSystem Storage: DE-familien

Lenovo ThinkSystem DE-familien består af 3 modeller, der hedder DE2000, 4000 og 6000. Ganske enkelt er Lenovo DE-familien god og solid "klassisk" blockstorage til dit datacenter.

DE-serien skalerer fra entry SMB-storage til enterprisestorage med høj oppetid og performance. Dette blockstorage system med en Scale up-arkitektur leverer både ekstrem omkostningseffektiv lagring til små implementeringer såvel som vilde 1mio+ IOPS til dedikerede og krævende arbejdsbelastninger såsom database og analyser. Alt dette med meget høj pålidelighed, replikering og disasterrecoverysetups.

Lenovo ThinkSystem DE-familien har let administration og HW-styring via Lenovos prisvindende xClarity-systemstyringssoftware, der også bruges til at administrere og overvåge ThinkSystem-serverløsninger. Dette leverer et integreret administrationsværktøj til end to end Lenovo-løsninger.

Hvad får du med Lenovo ThinkSystem DE storage?

  • Hurtig – markedsledende pris/ydelse
  • Simplicitet – let at administrere med xClarity integration og bedst i klassen til integrerede løsninger, API’er, Plug-ins, modulerede tilslutningsmuligheder og let at udbygge med ekstra hylder
  • Stabilitet – redundante controllere, avancerede RAID funktioner, mulighed for kryptering og spejling. Oppetid 99.9999% mulighed med DE4000 og DE6000

Lenovo ThinkSystem Storage DE-familien – vælg herunder