ThinkSystem Storage DM-familien

Lenovo ThinkSystem storage: DM-familien

Lenovo ThinkSystem DM-familien består af DM3000, DM5000 samt DM5100F og DM7100F. Her er tale om unified storage systemer med mulighed for stort set alle tænkelige funktioner.

DM-serien er et unified storage array - så de understøtter både blok- og fil services samtidig (SAN og NAS). De kan Scale Up (øge kapaciteten ved at tilføje udvidelse til hylder til parret af controllere) og Scale Out (tilføje yderligere lagercontrollere og lager, clustre dem sammen).

DM-serien har også det brancheførende ONTAP®-lagringsoperativsystem, der giver avancerede datastyringsfunktioner, herunder snapshots med avanceret dataeffektivitet, høj ydeevne, replikering, osv. Den er ideel til en blandet arbejdsbelastning. DM-serien har nu mulighed for at problemfrit lagre data til store cloud-udbydere såsom AWS og Azure for at levere nye lageradministratorer fleksibiliteten til at bestemme hvornår og hvor de skal udnytte Cloud i deres virksomheder samtidig med opretholdelse af fuld kontrol og konsistens af data.

Lenovo ThinkSystem storage DM-familien har mulighed for HW-styring via Lenovos prisvindende xClarity-systemstyringssoftware, der også bruges til at administrere og overvåge ThinkSystem serverløsninger. Dette leverer et integreret administrationsværktøj til end to end Lenovo løsninger.

Hvad får du med Lenovo ThinkSystem DM storage?

  • Performance – I DM kan man sætte performanceregler op for individuelle workloads og opgaver
  • Effektivitet – Typisk kan ”data-reduction” teknologierne som deduplikering og compression i DM-serien reducere behovet for kapacitet med en faktor 1:5. Vi tilbyder faktisk en garanti på 1:3 (afhængigt af datatypen)
  • Sikkerhed og compliance – DM-serien kan bl.a. sikre og kryptere dine data samt Write Once, Read Many (WORM)
  • Fremtidssikring – DM bygger på udvidede software features som kan opgraderes i takt med, at nye features og muligheder tilgås
  • Stabilitet – Redundante controllere, avancerede RAID funktioner, mulighed for kryptering og spejling
  • Mulighed for at clustre systemerne