Hyperconverged HCI/SDI

Lenovo ThinkAgile - server og storage i én integreret skalerbar løsning

Er du i tvivl om en hyperconverged løsning er noget for dig? Lad Arrow hjælpe din virksomhed.

ThinkAgile server løsninger giver sikkerhed og fleksibilitet

Storage og Server = Lenovo ThinkAgile

”Jeg skal bare bruge en server, der passer til min virksomheds behov”? Nu tilbydes du en suveræn, tilpasset hyperconverged serverserie, der er gennemtestet af de allerbedste ingeniører og som er fremtidssikret, da systemet let kan opdateres med de nyeste software features.


Hvorfor Lenovo ThinkAgile?

Nemt, fremtidssikret og bedste disk performance:

 • Fremtidssikring: Når nye funktioner kommer i Microsoft server software, VMware og Nutanix, får dine kunder dem også
 • Med indbyggede diske opnås den bedste disk performance
 • Få endnu bedre disk performance sammen med software storage engine fra Microsoft, VMware og Nutanix
 • Gennemtestet og afprøvet. Hele systemet spiller sammen, så kompatibilitetsproblemer undgås
 • Let administration

Tre tilpassede modeller:

 • ThinkAgile MX: Løsning baseret på Microsoft og mulighed for Azure lokalt. Systemet kan endda overvåges med Azure services hos Microsoft via Azure portalen. Har du problemer med latency hos Microsoft i Azure skyen, så får du kontrollen tilbage ved din egen on-prem løsning. Et suverænt hurtigt system
 • ThinkAgile VX: Løsning baseret på VMwarevSAN. Optimal performance og stabilitet med VMware. Lenovo er netop kåret til 'VMware Innovation Alliance Partner' of the year 2021. Bemærk, at Lenovo ligger i allerhøjeste kategori af samarbejdspartnere. Lenovo xClarity integrerer med vCenter, og der er fuld integration med vSphere Lifecycle Manager (vLCM)
 • ThinkAgile HX: Løsning baseret på Nutanix. Ønsker du let administration og suveræne features, så skal du tage et kig på Lenovo sammen med Nutanix. Nutanix fører igen og igen i Gartners magic quadrant for HCI-leverandører

Husk også at tage et kig på ThinkSystem-serien.

Med Arrow som samarbejdspartner er din virksomhed på forkant med fremtiden

Dine kunders forventninger ændrer sig hele tiden. Hos Arrow er vi "five years out". Vi innoverer og handler i fremtiden, så når du skal foretage ændringer, hjælper vi dig med at sikre, at de er de rigtige til din virksomhed – og til det fremtidige marked. Vores indsigt og kapacitet udvides hele tiden globalt, så vi kan gøre det muligt for vores partnere at reagere på, hvad markedet har brug for. Som en af landets førende IT-distributører har det været vores opgave de sidste 30 år.

Hvad kan du forvente af os som distributionspartner?

Lagerbeholdning, produktkendskab og kredit er en selvfølgelighed. Og naturligvis tilbyder vi også:

 • Global teknisk ekspertise: Vores førende produkteksperter holder dig opdateret, så du kan skræddersy IT-løsningerne til dine kundegrupper
 • Et uovervindeligt og fleksibelt serviceniveau: Vi tilpasser vores serviceydelser efter dine behov, så vi sikrer de bedste tilbud til din forretning
 • Avancerede servicetjenester til at supplere og/eller fremme din tekniske formåen
 • Arrow ECS er Lenovo datacenterdistributør og sælger og fakturerer igennem autoriserede Lenovo forhandlere

Det er vores fornemmeste opgave at tilbyde dig let og sikker adgang til den bedste IT-løsning igennem vores autoriserede Lenovo forhandlere.

Ønsker du at vide mere om, hvad et muligt samarbejde med Arrow kan gøre for din forretnings bundlinje, eller er du nysgerrig på vores produkter, serviceydelser og support? Skriv til mig, så hjælper jeg dig videre.

Husk også at tage et kig på vores datacenter storage løsninger til din virksomhed.

 • Lenovo ThinkAgile MX

  Lenovo ThinkAgile MX

  Er en Microsoft-baseret SDI/HCI-løsning. Med Lenovo ThinkAgile MX får I gavn af et tæt samarbejde mellem Lenovo og Microsoft. Få friheden til at vælge mellem lokal behandling af data og løsninger i cloud. Få det bedste af to verdener, hvor det hele er administreret fra ét sted.

  Læs mere om Lenovo ThinkAgile MX
 • Lenovo ThinkAgile HX

  Lenovo ThinkAgile HX

  Er en Nutanix-baseret SDI/HCI-løsning. Med Lenovo ThinkAgile HX får I gavn af et tæt samarbejde mellem Lenovo og Nutanix. Få en hyperkonvergeret/SDI/HCI-løsning med lokal power og muligheden for at udnytte cloud til at flytte din forretning og udnytte nye muligheder.

  Læs mere om Lenovo ThinkAgile HX
 • Lenovo ThinkAgile VX

  Lenovo ThinkAgile VX

  VMware-baseret SDI/HCI-løsning. Med Lenovo ThinkAgile VX får I gavn af et tæt samarbejde mellem Lenovo og VMwaret. Med en hyperkonvergeret/SDI/HCI-løsning med lokalpower samt let administration og mulighed for at skalere, er ThinkAgile VX en god investering.

  Læs mere om Lenovo ThinkAgile VX