Lenovo ThinkAgile HX

Nutanix-baseret SDI/HCI-løsning

Lenovo ThinkAgile HX

Lenovo ThinkAgile HX

Med de stærkt stigende datamængder stiger også behovet for høj lokal server- og storage performance.

Lenovo ThinkAgile HX giver mulighed for at processere data lige dér, hvor de dannes, og det giver flere fordele hvad angår administration, sikkerhed og forretningsudvikling.

Lenovo ThinkAgile HX leveres som en færdig løsning, hvor hardware allerede er konfigureret/certificeret til den specifikke løsning og kan leveres med Nutanix software præinstalleret.

Løsningen giver frihed til at vælge mellem lokal behandling af data og løsninger i cloud. I bliver ikke låst fast men får tværtimod det bedste af to verdener, hvor det hele administreret fra ét sted.

Samtidig er serverne baseret på standard server i flere forskellig form faktor. Serverne er kompakte, robuste og fleksible, og de kan monteres, installeres og drives hvor som helst: I afdelingskontorer, i butiksfilialer, ja, selv i produktionsmiljøer og usikrede omgivelser, hvor de udsættes for støv og vibrationer, så leverer de en høj ydelse uanset forholdene.

Læg dertil enkel administration og muligheden for at skalere, og så tegner der sig et billede af en god investering: En hyperkonvergeret/SDI/HCI-løsning med lokal power og muligheden for at udnytte cloud til at flytte forretningen og udnytte nye muligheder.

Med Lenovo ThinkAgile HX får I gavn af et tæt samarbejde mellem Lenovo og Nutanix. ThinkAgile består af markedsledende produkter fra Lenovo og Nutanix, der sammen tilbyder et stabilt og redundant miljø. Det giver størst mulig oppetid og sikkerhed for ubrudt forretningsdrift.

Samtidig får I det bedst tænkelige afsæt for en hyperkonvergeret/SDI/HCI-infrastruktur, hvor ressourcerne puljes, så I er mindre låst end i det traditionelle datacenter. Ved at lægge network, computer og storage på én platform bevarer I kontrollen og kan administrere hele infrastrukturen fra ét centralt sted.

ThinkAgile HX-løsningen er testet og med fuld support fra Lenovo og Nutanix. Fremtidige firmwareopgraderinger er testet og verificeret, inden de lægges på løsningen, så den kontinuerlige drift er sikret optimalt. Vi holder hånden under hele løsningen for at garantere stabilitet og størst mulig manøvrefrihed i fremtiden.

Accelerér jeres forretning

Med eksplosivt stigende datamængder har flere og flere valgt hyperkonvergeret/SDI/HCI-infrastruktur. Lenovo ThinkAgile HX-enheder og Certificerede Noder er SDI/HCI-byggeklodser bygget oven på Lenovo-certificeret hardware og Nutanix software. Med Lenovos XClarity-plugin og Nutanix’s management integration kan virksomheder implementere løsninger hurtigt og nemt, mens Nutanix med deres 1-click mobility gør det nemt at flytte data mellem private og public cloud.

Hurtigere tid til værdi

I traditionel IT kræver en løsning tid og energi til design, test, implementering og vedligeholdelse. Nutanix’s softwareløsning og integrerede management har gjort implementerings- og opdateringsfunktioner til en nem og simpel opgave. Lenovo har designet, testet og valideret ThinkAgile HX og leverer de Nutanix SDI/HCI-løsninger, I har brug for.

Nøglefærdige enheder samt SDI/HCI-noder som byggesten sikrer, at I hurtigt kan implementere en robust, højtydende SDI/HCI-løsning.

Modernisering og forenkling

Med den veldokumenterede implementeringsguide i hånden, en stabil hyper visor/software platform og Microsoft Windows OS-teknonologier er ThinkAgile HX SDI/HCI en perfekt løsning til alle, der vil modernisere aldrende infrastruktur, konsolidere workloads, reducere omkostningerne og opnå on-prem cloud-løsning. Lenovo xClarity management software integreres direkte med Nutanix softwareplatformen, hvilket medfører en samlet, enkel administration på tværs af infrastruktur, virtuelle maskiner, software og hardware.

ThinkAgile HX findes i forskellige form faktorer, herunder også speciel kapacitet, performance og robust edge server variant.

Det er også muligt at køre SAP HANA på ThinkAgile HX.

Læs mere om de forskellige modeller her i detaljer:

ThinkAgileHX1330/1331/2330/2333/3330/3331 1U Intel

ThinkAgileHX3375/3376 1U AMD

ThinkAgileHX5530/5531/7530/7531 2U intel

ThinkAgileHX1021 Edge

Lad Arrow ECS hjælpe med at finde og designe den rigtige løsning. Kontakt os for mere information eller et skræddersyet tilbud på Lenovo ThinkAgile HX.