Lenovo ThinkAgile VX

VMware-baseret SDI/HCI løsning

Lenovo ThinkAgile VX

Lenovo ThinkAgile VX

Med de stærkt stigende datamængder stiger også behovet for høj lokal server- og storage performance.

Lenovo ThinkAgile VX giver mulighed for at processere data lige dér, hvor de dannes, og det giver flere fordele hvad angår administration, sikkerhed og forretningsudvikling.

Lenovo ThinkAgile VX leveres som en færdig løsning, hvor hardware allerede er konfigureret/certificeret til den specifikke løsning og kan leveres med Vmwaresoftware præinstalleret.

Samtidig er serverne baseret på standard server i flere forskellige form faktor. Serverne er kompakte, robuste og fleksible, så de kan monteres, installeres og drives hvor som helst: I afdelingskontorer, i butiksfilialer, ja, selv i produktionsmiljøer og usikrede omgivelser, så de leverer en høj ydelse uanset forholdene.

Læg dertil enkel administration og muligheden for at skalere, så tegner der sig et billede af en god investering: En hyperkonvergeret/SDI/HCI-løsning med lokalpower.

Med Lenovo ThinkAgile VX får I gavn af et tæt samarbejde mellem Lenovo og VMwaret. ThinkAgile VX består af markedsledende produkter fra Lenovo og VMware, der sammen tilbyder et stabilt og redundant miljø. Det giver størst mulig oppetid og sikkerhed for ubrudt forretningsdrift.

Samtidig får I det bedst tænkelige afsæt for en hyperkonvergeret/SDI/HCI-infrastruktur, hvor ressourcerne puljes, så I er mindre låst end i det traditionelle datacenter. Ved at lægge network, computer og storage på én platform bevarer I kontrollen og kan administrere hele infrastrukturen fra ét centralt sted.

ThinkAgile VX-løsningen er testet og med fuld support fra Lenovo og VMware. Fremtidige firmwareopgraderinger er testet og verificeret, inden de lægges på løsningen, så den kontinuerlige drift er sikret optimalt. Vi holder hånden under hele løsningen for at garantere stabilitet og størst mulig manøvrefrihed i fremtiden.

Accelerér jeres forretning

Med eksplosivt stigende datamængder har flere og flere valgt hyperkonvergeret/SDI/HCI-infrastruktur. Lenovo ThinkAgile VX-enheder og Certificerede Noder er SDI/HCI-byggeklodser bygget oven på Lenovo-certificeret hardware og VmwareVsan SDI/HCI-software. Med Lenovos XClarity-plugin og VmwarevCenter integration kan virksomheder implementere løsninger hurtigt og nemt.

Hurtigere tid til værdi

I traditionel IT kræver en løsning tid og energi til design, test, implementering og vedligeholdelse. VmwarevSan SDI/HCI OS løser det med implementerings- og opdateringsfunktioner føjet til VmwareCenter. Lenovo har designet, testet og valideret ThinkAgile VX og leverer de VmwarevSan SDI/HCI-løsninger, som I har brug for. Nøglefærdige enheder samt SDI/HCI-noder som byggesten sikrer, at I hurtigt kan implementere en robust, højtydende SDI/HCI-løsning.

Modernisering og forenkling

Med en let implementeringsguide og muligheden for at bruge den velkendte VmwareHypervisor og Windows Server OS-teknologier er ThinkAgile VX en fantastisk løsning til alle, der vil modernisere aldrende infrastruktur, konsolidere workloads, reducere omkostningerne og opnå on-prem cloud løsning. Lenovo xClarity management software integreres med VmwarevCenter og giver en samlet, enkel administration på tværs af infrastruktur, virtuelle maskiner, software og hardware.

ThinkAgile VX findes i forskellige form faktorer, herunder også kapacitet og performance server variant. SAP HANA er også en mulighed at køre på ThinkAgile VX.

Læs mere om de forskellige modeller her i detaljer:

ThinkAgileVX2330/3330/3331/7330n 1U Intel

ThinkAgilVX2375/3375/7375/3376 1U AMD

ThinkAgileVX3530-G/5530/7530/7531 2U intel

ThinkAgileVX7820 4U intel

Lad Arrow ECS hjælpe med at finde og designe den rigtige løsning. Kontakt os for mere information eller et skræddersyet tilbud på Lenovo ThinkAgile VX.